Spectral TVkasten side book

Spectral Side, tvkasten opnieuw gedefinieerd

Creëer meer opbergruimte in uw woonkamer. De nieuwe collectie Side van Spectral is stijlvol, tijdloos en bijzonder veelzijdig maar vooral de eyecatcher in uw ruimte. Ze zijn de perfecte aanvulling op de tv-meubels van Spectral en ook handmade in Germany.

U stelt uw kast volledig zelf samen met de beschikbare standaardafmetingen maar ook steeds maatwerk is mogelijk in de breedte en diepte. De combinaties zijn eindeloos. Combineer met deuren, laden, klapdeuren en open vakken om zo de gewenste opstelling te creëren dat voldoet aan uw wensen.

De binnenkant van de kast is beschikbaar in 5 kleuren: Snow, Grey, Pebble, Granite en Black. Voor de buitenkant heeft een heel uitgebreide keuze aan kleuren en materialen.

Side kan hangend voorzien worden aan de muur, op een sokkel of op poten geplaatst worden. U heeft keuze uit verschillende modellen poten die aanpasbaar zijn in kleur. Ook is het mogelijk om deze kasten aan de achterkant mooi te laten afwerken zodat ze vrijstaand als roomdivider kunnen staan.

Tvkast Side Model 1 en model 2 kopen

Maak uw keuze uit twee mogelijke afwerkingen voor uw Side kast.

Model 1 is tijdloos waarbij het bovenblad overloopt tot de zijden. Dit model is beschikbaar met alle materialen.

Model 2 heeft overlopende fronten en zijkanten waardoor het bovenblad verdoken in de kast zit. Dit model is beschikbaar met color glass, metallic glas, design glas en Fenix.

Smart Lack

Dit is een lakafwerking met een heel hoge kwaliteit en bestaat uit verschillende lagen. De toplaag is voorzien met een soft-touch oppervlak en een anti-fingerprint beschermlaag. Het is krasbestendiger en lichtbestendiger dan de standaard lakafwerkingen.

Color Glass

Color Glass bestaat uit 4mm veiligheidsglas waar de lak, in de gewenste kleur, aan de onderzijde wordt aangebracht. Het oppervlak is redelijk krasbestendig en makkelijk in onderhoud. U heeft keuze uit mat gesatineerd glas of blinkend glossy glas.

Metallic Glass

Zoals Color Glass heeft ook het Metallic Glass dezelfde eigenschappen. De onderkant wordt voorzien in een metallic laklaag waardoor er een speciale uitstraling ontstaat die meteen alle aandacht trekt. Ook hier heeft u keuze uit mat gesatineerd glas of blinkend glossy glas.

Design Glass

Design Glass heeft eveneens dezelfde eigenschappen zoals Color Glass en Metallic Glass. Hierbij wordt een digitale afdruk of de onderkant geplaatst in hoge resolutie. Er ontstaat een prachtig natuurlijk motief geïnspireerd op marmer. Bij Design Glass heeft u ook weer de keuze uit mat gesatineerd glas of blinkend glossy glas. Bij gesatineerd glas wordt het motief onscherp waardoor het discreter oogt.

Veneer

Fineer is een fijn laagje echt hout dat geborsteld en behandeld wordt met een matte natuurlijke vernislaag. Dit maakt het hout makkelijk in onderhoud en minder gevoelig. U heeft keuze uit 4 houttinten: natuurlijk eiken, Amerikaans walnoot, gerookt eiken en zwart eiken.

Fenix

Dit materiaal is een hoogtechnologisch nanotechmateriaal dat eruit ziet als lak maar dan heel fluweelachtig aanvoelt. Het is bestand tegen oppervlakkige krassen en vingerafdrukken. Fenix wordt verwerkt op 4mm dikte zodat dit net zoals glas extreem dun oogt voor een verfijnd design.

Keramiek

Keramiek is een steen dat volledig krasvast en vochtafstotend is waardoor het dus een materiaal is dat heel makkelijk is in onderhoud. U heeft hierin keuze uit tal van afwerkingen zoals bijvoorbeeld een marmerlook.

Tv kasten voor aan de kust

Wens je een meubel uit de collectie van Spectral verder naar jouw smaak te laten ontwikkelen alvorens aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze top-fabrikant en kunnen uw kast volledig in 3D uitwerken zodat u een goed beeld krijgt. U vindt meubelen Jonckheere te Belsele bij Sint-Niklaas tussen Gent en Antwerpen. Zoek je meubelen voor aan de kust, wij leveren over heel België.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen