Spectral TVmeubel

Een Spectral Tvkast is Smart furniture

Stel uw kast van Spectral volledig samen naar eigen wens. Kies het gewenste model, het materiaal en de afmeting. Zelfs maatwerk is mogelijk.

Het aanbod van Spectral is oneindig. Wanneer de modulaire elementen niet voldoen aan de maatvoering is dat geen enkel probleem. De meeste modellen van Spectral kunnen ook volledig op maat gemaakt worden, handmade in Germany.

Een zwevend tv-meubel is steeds een goede keuze. Het is niet trendgevoelig en geeft een minimalistische uitstraling. Een ander voordeel hiervan is dat de stopcontacten mooi in het tv meubel kunnen weggewerkt worden zodat u helemaal geen kabels meer ziet rondslingeren.

Om het verder perfect af te werken kan u deze kasten voorzien van een tv standaard waarin u de kabels van de televisie kan laten verdwijnen die dan vervolgens in de tv kast uitkomen.

Tv-meubelen met of zonder geluidsinstallatie

Spectral is gespecialiseerd in tv meubels met een integratie van een soundbar en subwoofer. Zij kijken niet alleen of de soundbar passend is in de kast maar vooral dat ze ook nog goed klinkt eenmaal ze verwerkt zit in de kast. Van een verbeterd tv geluid naar een volwaardige thuisbioscoop. Kies de geluidsinstallatie dat het beste bij u past.

Dankzij de Sonos S2 App wordt het gebruiksgemak nog verbeterd. Wanneer u de televisie aan zet ervaart u meteen het prachtige geluid. Maar als de televisie overdag uit staat kan u dankzij deze app steeds genieten van bijvoorbeeld een streaming radio, je eigen playlist op Spotify,…

Spectral Tvmeubel in lak

Het Next programma van Spectral is voorzien van Smart Lack. Dit is een hoogwaardig materiaal dat bijzonder duurzaam is en ook onderhoudsvriendelijk is. Optioneel kan u bij dit programma een bovenblad voorzien in 4mm glas in plaats van een 12mm gelakte topplaat om een verfijnder geheel te creëren.

Tv-kast met verfijnde afwerkingen

Voor het programma zoals bijvoorbeeld Scala en Ameno zijn deze kasten standaard uitgevoerd in mat gesatineerd glas of hoogglans glossy glas met een heel uitgebreid kleurenpalet. Ook keramiek en hout kunnen in deze programma’s verwerkt worden.

Bijhorende dressoir en barkast van Spectral kopen

Nieuw in de Spectral collectie zijn de Side kasten die perfect kunnen gecombineerd worden met de tv meubels. Hier kiest u weer de gewenste afmeting, kleur, materiaal,… Stel uw Side dressoir en barkast van Spectral volledig zelf samen.

Wens je een meubel uit de collectie van Spectral verder naar jouw smaak te laten ontwikkelen alvorens aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze top-fabrikant en kunnen uw kast volledig in 3D uitwerken zodat u een goed beeld krijgt. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. De meubelen de je koopt in onze meubelwinkel leveren we over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen