Swissflex Bridge lattenbodem

De Swissflex uni 22 Bridge lattenbodem

In deze folder ontdekt u dé revelatie in slaapsystemen. Dit Zwitserse fabriek met de naam Swissflex ontwikkelt al meer dan 60 jaar slaapsystemen met de gekende Zwitserse hang naar perfectie. Zoals een Zwitsers uurwerk is een slaapsysteem van Swissflex een toonbeeld van vakmanschap en ingenieus vernuft. De uni 22 Bridge is de verderzetting van de technologie van de interactieve golflatten met een zeer hoge puntelasticiteit voor een betere aanpassing aan de vorm van het lichaam. Deze unieke lattenbodem beantwoord aan de noden van uw lichaam en uw rug.

De lattenbodem met focus op minder rugpijn en spierpijn bij liggen

Deze nieuwe lattenbodem heeft zwevende golflatten als drager van het lichaam. De latten zijn onderling verbonden met een veer. Het Swissflex bridge systeem heeft een ongekende flexibiliteit. Deze lattenbodem is gevoelig en tegelijkertijd heel effectief. Het steunt en ontlast en lichaam over de gehele ligoppervlakte. Je spieren kunnen zich ontspannen en je krijgt minder last van rugpijn of spierpijn. De lattenbodems en matrassen van Swissflex hebben een uniek symbiose : waar druk ontstaat, ontlast het slaapsysteem; en waar nodig, geeft het de nodige steun. De matrassen en lattenbodems van dit Zwitserse merk zijn perfect op elkaar afgestemd.

De lattenbodem uni 22 Bridge voor elk bed

De Swissflex Bridge kan in een bestaand bed worden ingebouwd. U kan deze vrijstaand plaatsen op een onderstel. Dit geeft een heel moderne strakke look. Nieuw is ook dat deze lattenbodem ingebouwd kan worden met een boxspring look. Terwijl een boxspring een bak is met veren binnenin (spring is het Engelse voor veer, vandaar de naam), kan de bridge ingestoffeerd worden zodat je een look a like hebt van een boxspring maar toch met het vernuft van een Swissflex slaapsysteem.

Kom zeker naar onze meubelwinkel en ontdek het gamma van Swissflex. U kan dit slaapsysteem in alle rust uitproberen en testen. Onze slaapadviseurs helpen je graag in je zoektocht naar het juiste slaapsysteem voor jou. Onze meubeltoonzaal vindt je te Belsele bij Sint-Niklaas, dat is tussen Gent en Antwerpen. We leveren ook onze meubelen aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen