Tonon - Moon stoel

Tonon Moon stoelen met karakter

Voor wie op zoek is naar een moderne stoel met unieke vormgeving dient zeker de veelzijdige collectie van Tonon uit te pluizen. Meer specifiek de stoelen van de Moon collectie, geïnspireerd op de onuitspreekbare schoonheid van de – hoe kan het ook anders – maan. De passie voor vloeiende en organische lijnen komt tot uiting in het ontwerp van elke stoel van deze collectie. De rug van de stoel buigt in een vloeiende beweging in de vorm van een halve maan a.h.w. en vormt een vloeiend geheel met de zitting, om zo tot een harmonieus geheel te komen: werkelijk een sterk staaltje van meubelarchitectuur in zijn puurste vorm: de geboorte van de nieuwe Moon stoel is een feit.

Stoelen met ergonomische pasvorm kopen

Wens je een stoel te kopen die werkelijk een verrassend goed zitcomfort biedt, dan loont het de moeite om deze collectie te ontdekken. De ‘maanvormige’ structuur van deze stoel past zich flexibel aan de positie van ons lichaam aan zodat het werkelijk buitengewoon aangenaam is om hierin te zitten. De bekleding kies je zelf: leder of stof, wat het zitcomfort enkel bevordert en op die manier ziet de stoel er nog eens zo mooi uit. Maximaal zitcomfort door de zachtheid van de bekleding wordt op die manier bewerkstelligd. Voor deze bekleding gebruikt Tonon bovendien steeds hoogkwalitatief en onderhoudsvriendelijke materialen die kleurbestendig zijn, voldoende stevig en toch zeer soepel comfort bieden, vlekbestendig en vuurvast zijn, resistent tegen schoonmaakproducten, heel duurzaam kortom.

Is jouw interesse na deze korte introductie van wat deze gespecialiseerde stoelenfabrikant te bieden heeft aangewakkerd, heb je zin gekregen om een designstoel aan te kopen van deze topfabrikant, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen