Vetsak Capetown digital catalogue

Vetsak zal jouw wereld comfortabeler maken

Met Vetsak is elke dag een zondag. Dit merkkiest voor een tijdloos klassiek design waar jij van houdt, zo brengt het ook jouwfavoriete binnen interieur naar buiten. Ben jij fan van een zachte ribble stof voorop jouw sofa, zetel, zitbank of zitzak, neem dan zeker een kijkje in onzewinkel en vraag achter het merk Vetsak.

 

Vetsak Zitzakken

De zitzakken van Vetsak bieden een comfort aandat levenslangs meegaat. Deze zitzak is gevuld met schuim waardoor je eengevoel hebt dat je tussen de wolken zweeft éénmaal je plaats hebt genomen.Daarnaast creëert het direct een gezellige sfeer in jouw interieur. Dus ben jijop zoek naar een knusse zitzak voor in jouw huis, dan biedt Vetsak jou jouw gedroomdezitzak aan. Bovendien zijn de stoffen van de zitzak verwisselbaar enafwasbaar.

 

Modulaire salons van vetsak

Bij Vetsak vind jij de gezelligste sofa van heel de wereld. Hierbij kan je ofwel de modules hercombineren of de stoffenverwisselen waardoor jouw oude zetel in een handomdraai in een nieuwe zetelveranderd. Deze modules zijn in 5 groottes en 38 verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen.

 De artikelen van Vetsak zijn te verkrijgen bijMeubelen Jonckheere, Sint-Niklaas, Belsele Nieuwe baan 111. Wij leveren indiennodig over heel België en naar de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen