Wimmer tafels

Specialist in boomstamtafels

Een unieke tafel, een boomstamtafel met een door uzelf uitgekozen houten blad met eigen en unieke nerfstructuren: de Zwitserse fabrikant Wimmer staat klaar voor u.Dit is de specialist in dergelijke tafels. Wimmer heeft ook unieke behandelingen voor de bladen zodat het in onderhoud en gebruik heel aangenaam is.

Een unieke eettafel kopen

Uit massief hout vervaardigt, ambachtelijk verwerkt en uitsluitend met olie behandeld: elke tafel door Wimmer geproduceerd heeft een eigen, uniek uitzicht, immers: in de natuur zijn geen 2 bomen 100% identiek: de natuurlijke groeilijnen, nerven en knoesten in het hout vormen de vingerafdruk van de tafel. Door een transparante epoxyhars die vakkundig op het blad wordt aangebracht, behoudt het tafelblad zijn natuurlijke charme. Zoek je dus een tafel te kopen die een eigen, unieke sfeer brengt in jouw woning, kijk dan zeker de topcollectie van deze fabrikant na. Alsof een boom met oersterke stam de wolken in de hemel wil aanraken, wil Wimmer deze magische oerkracht bewaren bij de productie van jouw nieuwe boomtafel uit de kern van de stam van zo een boom. Je kiest zelf welk blad je wil: een tijdloos eikenhouten of warm notelaren tafelblad, in combinatie met een neutraal zwart onderstel naar keuzegegarandeerd een knappe combinatie voor jarenlang plezier en gezellige momenten samen.

Heb je interesse om een natuurlijk ogende tafel aan te kopen van deze topfabrikant, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen