Woonwinkel

Ontdek woonwinkel Meubelen Jonckheere

Hebt u net het contract voor uw nieuwe koop- of huurwoning getekend, bent misschien gewoon toe aan een hele andere inrichting, of pakt u het liever wat kleiner aan en wilt u uw huis toch iets opfrissen? Dat is het ideale moment om een bezoekje te brengen aan woonwinkel Meubelen Jonckheere, de leukste woonwinkel van België. Meubelen Jonckheere is een van de grootste woonwinkels van België met een fysieke woon winkel die uit een 14.000 m2 grote toonzaal bestaat. Woonwinkel Jonckheere biedt meubilair, keukenelementen, matrassen, accessoires en verlichting van hoge kwaliteit tegen een vlijmscherpe prijs. Onze boetiek met woon accessoires is bovendien een uitstekende keuze voor geschenken en cadeaus voor een ander. Tevens kunt u onze producten 24/7 bekijken en/ of bestellen via onze online woonwinkel webshop. De producten worden dan gemakkelijk en snel voor uw deur afgeleverd.

Maatwerk bij woonwinkel Meubelen Jonckheere

Bij Meubelen Jonckheere kunt u niet alleen een uitgebreid assortiment aan verschillende meubels, accessoires, verlichting, woontextiel en keukengereedschappen vinden; tevens kunt u ervoor kiezen om maatwerk in uw huis te halen. Dit geldt niet alleen voor een opbergkast op maat, een woonwand naar eigen ingeving, of een salon op maat. Bovendien kunt u tevens meubels in standaard uitvoeringen combineren met een aantal op maat gemaakte meubels, waardoor u de prijs toch zeer gunstig houdt. Op deze wijze creëert u een erg persoonlijk interieur. Vraag ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer informatie over woonshop Meubelen Jonckheere

Meubelen Jonckheere bestaat reeds 50 jaar en is de meest eigentijdse woonwinkel in het Waasland. U vindt bij ons telkens de laatste trends en vooruitstrevende, maar ook klassieke merken op het gebied van design. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Daarop voortbordurend bieden we u tevens advies op het gebied van inrichting en design. We zijn gevestigd in Belsele bij Sint-Niklaas op de Nieuwe baan 111 (N70). Wilt u meer informatie over onze producten of over onze diensten? Breng ons een bezoek of neem contact met ons.