Boekenkasten op maat

Uw boekenkast op maat met de service van Meubelen Jonckheere

Heeft u een uitgebreide boekencollectie die uw boekenkast ontgroeid is? Dan is het tijd voor een boekenkast op maat. Meubelen Jonckheere heeft verschillende mogelijkheden voor boekenkasten op maat. Bekijk bijvoorbeeld de praktische en stijlvolle kastenprogramma’s van onze vele design interieurmerken. 

Onze winkel met toonzaal van 14.000 m2 bevindt zich in Belsele, op een boogscheut van Sint-Niklaas, pal aan de N70. Bekijk onze bibliotheekkasten op maat, doe volop inspiratie op in onze toonzalen en kom tot rust met een drankje in onze gezellige brasserie

Ontdek onze design boekenkasten op maat
Zoekt u een bibliotheekkast op maat, bekijk dan bijvoorbeeld de kasten van het meubelprogramma Como. Met elementen van verschillende breedtes en hoogtes creëert u zelf uw eigen boekenkast op maat.  U kunt er zelfs een tv-meubel in integreren, evenals lampjes, laden en deurtjes. Deze design boekenkasten op maat zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u ze volledig op de rest van uw interieur kunt afstemmen. 

Ook een bureelprogramma zoals Shift of Scroll biedt de mogelijkheid van een op maat gemaakte boekenkast. Met het Shift-programma in grafiet eik kiest u voor meubelen met een rustige uitstraling en kunt u uw boekenkast op maat maken zoals u wil. Het Scroll-programma in hoogglans wit, blauw of rood heeft juist een moderne look. Ook deze meubelen kunt u eindeloos combineren. Een boekenkast op maat gemaakt vindt u dus bij Meubelen Jonckheere.

Boekenkast op maat laten maken?
Naast onze kastenprogramma’s bieden wij onze klanten ook een unieke extra service aan. In ons eigen meubelatelier passen wij boekenkasten op maat gemaakt aan. Heeft u de kast van uw dromen gevonden, maar past deze net niet in uw woning? Wij voeren de nodige aanpassingen door om uw houten boekenkast op maat precies passend te maken. Een kast of boekenplank op maat is geen probleem voor onze meubelmakers. Kies zelf uw stijl: een moderne of juist klassieke boekenkast op maat? Hebt u veel te besteden of zoekt u een boekenkast op maat goedkoop? Dankzij ons zeer uitgebreide aanbod hebt u bij Meubelen Jonckheere altijd prijs.
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor bibliotheekkasten op maat? Kom langs in onze mooie winkel voor meer informatie over onze service en prijzen. Wij staan graag voor u klaar met antwoorden op al uw vragen.