Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten op maat bij Meubelen Jonckheere

Of u nu groot of klein behuisd bent, een inbouwkast op maat is de ideale oplossing voor elke woning. Inbouwkasten zijn er in alle vormen en maten en vaak worden ze bij de bouw van een woning ingecalculeerd op plekken die geen andere functie hebben. Daarom is elke ruimte waar een inbouwkast geplaatst kan worden een unieke uitdaging voor meubelmakers. Ingebouwde kasten op maat laten geen centimeter ruimte onbenut.

Op maat gemaakte inbouwkasten van kelder tot zolder

Naast een simpele bergruimte kunt u bij inbouwkasten op maat ook denken aan luxueuze inloopkasten voor bijvoorbeeld uw kleding en schoenen. Bij het fabriceren van een inbouwkast op maat denken wij altijd met u mee over de inrichting. Wilt u planken of liever een ophangsysteem? Waar komt het licht en hoe wordt uw inbouwkast afgewerkt? Dankzij ons meubelatelier dat al 50 jaar bestaat, kunnen wij u helpen met een antwoord op al uw vragen.

Ook op uw zolder zijn inbouwkasten op maat de ideale oplossing. Een lage zoldering met vaak schuine wanden vraagt simpelweg om maatwerk. Onze inmaakkasten op maat zijn daarvoor zeer geschikt. En wat dacht u van de kelder? Ook deze is vaak laag en heeft volop bijzondere hoeken en gaten. Met een inbouwkast op maat maakt u van al deze loze ruimtes zomaar praktische bergruimte. Meterkasten en waterleidingen worden simpelweg op toegankelijke wijze in of naast de ingemaakte kasten op maat verwerkt.

Kosten inbouwkast op maat bij Meubelen Jonckheere

Bent u benieuwd naar de prijs van een inbouwkast op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend bij ons een offerte aan. U vertelt ons al uw wensen en de juiste afmetingen en wij stellen een overzichtelijk kostenplaatje voor u op. In ons meubelatelier kunnen wij zelfs de designkasten uit onze toonzaal voor u op maat maken. Daarnaast hebben wij ook verschillende kant en klare kastenprogramma’s die u naar eigen inzicht kunt aanpassen. Alle informatie over onze inbouwkasten op maat en prijzen vindt u ook bij ons in de winkel. Kom daarom gerust eens langs in onze winkel te in Belsele, vlakbij Sint-Niklaas, om alle mogelijkheden te bespreken.