Swissflex Geltex Matras

Swissflex slaapsystemen verminderen rugklachten

Swissflex is een Zwitsers fabriek van hoogwaardige slaapsystemen. Ze produceren reeds meer dan 60 jaar lattenbodems en matrassen voor mensen die nood hebben aan goede ondersteuning van hun rug. Met focus op het verminderen van rugklachten. Deze echte “swiss made” matrassen en lattenbodems zijn een product van jarenlange ervaring en vakmanschappen en bezorgen millioenen mensen over heel de wereld een heerlijk verkwikkende slaap. Want een goed ondersteuning van de rug en lichaam doen uw spieren ontspannen en bezorgen u een snellere recuperatie. Door de perfecte ondersteuning van het Swissflex slaapsysteem krijg je beter herstel van de tussenwervelschijven, kunnen de spieren beter ontspannen, slaapt u dieper en staat u frisser op.

Swissflex matrassen met Geltex

In deze brochure belicht Swissflex zijn matrassen met een Geltex kern. Geltex is een Belgische uitvinding en wordt in België gemaakt en gaat vervolgens naar Zwitserland om daar als matraskern te worden verwerkt in de matrassen van die premium merk. Geltex is een synthetische materiaal dat sterk is maar toch een heel erg drukverlagend en daarbij toch nog een zeer hoog ademend vermogen heeft. Het is een serieuze concurrent van de Tempur matrassen. Deze zijn ook drukverlagend, een heel goed kenmerk maar Geltex is niet onderhevig aan warmte. Zomer en winter beidt het dezelfde comfort eigenschappen, meer nog het heeft een groter ademend vermogen. Geltex is een aanrader voor mensen die dan weer te warm, dan weer te koud hebben. Geltex verzekert je jarenlang een perfecte ondersteuning want het heeft een bewezen langere levensduur dan conventionele schuimmaterialen voor matrassen. Het is een duurzaam product met een heel lange levensduur.

Ontdek deze Geltex matrassen in onze meubelwinkel te Belsele bij Sint-Niklaas tussen Gent en Antwerpen. Onze slaapadviseurs helpen je graag in je zoektocht naar het juiste ligcomfort. U kan deze Swissflex slaapsystemen in onze toonzaal rustig uitproberen. We leveren onze matrassen, lattenbodems en meubelen over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen