Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeuren op maat: natuurlijk bij Meubelen Jonckheere

Is uw woning aan vernieuwing toe, bekijk dan direct eens de schuifdeurkasten en schuifdeuren op maat van Meubelen Jonckheere. Schuifdeuren nemen geen overbodige ruimte in beslag en hebben een moderne, eigentijdse uitstraling. Wilt u een schuifdeur op maat laten maken, neem dan contact op met de professionele meubelmakers van Meubelen Jonckheere. In ons eigen meubelatelier maken we voor u de mooiste maatwerk schuifdeuren.

Een schuifdeurkast is een praktisch en modern meubel voor elk interieur. Vooral voor de slaapkamer zijn schuifdeuren op maat populair. Een schuifdeur op maat neemt weinig plaats in omdat er geen ruimte ingecalculeerd hoeft te worden voor uitzwenkende draaideuren. Bovendien kan er op een schuifdeurkast op maat een spiegel worden bevestigd, wat ook een welkome aanvulling voor de slaapkamer is. 

Een schuifdeurkast op maat met ons kastenprogramma

Bij Meubelen Jonckheere vindt u een groot aanbod aan kasten die vaak volledig op maat in elkaar gezet kunnen worden. Onze kastenprogramma’s bieden zo een bijna eindeloos veelzijdig gamma kasten, inclusief schuifkasten op maat en complete schuifwanden op maat. Ook een draaideurkast op maat behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

 Alle stijlen zijn daarbij mogelijk. Houdt u van strak en modern, dan kiest u voor een kast in hoogglans wit. Ook glas is mogelijk voor uw zweefdeurkast op maat, of een combinatie van materialen. Een kast die volledig van hout is gemaakt, in verschillende houtsoorten en kleuraccenten, is ook een populaire optie.

Uw schuifdeur op maat bij Meubelen Jonckheere

Vindt u niets van uw gading bij onze design kastenprogramma’s, dan kunt u voor een schuifdeurkast op maat gemaakt in ons meubelatelier kiezen. Ook enkel schuifdeuren op maat laten maken is een optie, bijvoorbeeld om een kast mee te moderniseren of om een inloopkast mee te maken. Een schuifkast op maat is niet alleen praktisch en modern: u haalt er ook een uniek meubelstuk mee in huis. 

Een kast met schuifdeuren op maat kunt u helemaal aan uw eigen smaak en uw woonwensen aanpassen. Als u bijvoorbeeld graag een complete schuifwandkast op maat wil bestellen, dan kan dat bij Meubelen Jonckheere. Onze schuifwandkasten op maat bedekken uw hele wand en geven daarmee een zeer verzorgd en strak resultaat in uw living of slaapkamer. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel of neem contact met ons op!