Banken en bankstellen

Banken en bankstellen te koop bij Meubelen Jonckheere


Wilt u uw salon een nieuw elan geven? Zijn uw zetels aan vervanging toe of bent u wel toe aan eens iets anders? Wat ook de reden is, voor een uitgebreide keuze in banken, bankstellen, hoeksalons, fauteuils, chaises longues en relaxzetels bent u bij Meubelen Jonckheere aan het juiste adres!

Veelzijdigheid troef

Een bankstel is de benaming voor de combinatie van bij elkaar horende banken en fauteuils. Een bankstel is een ideale zitopstelling wanneer u ervan houdt om uw interieur regelmatig een nieuwe look te geven. U kan de losse delen namelijk vrij gemakkelijk een nieuwe plaats geven en hierdoor de uitstraling van uw salon compleet veranderen. Of eens een compleet nieuwe aanvulling op het bankstel maken, bijvoorbeeld door een fauteuil te vervangen door een loveseat. Een loveseat is, zoals de naam het al aangeeft, een typische bank voor stellen. Net iets groter dan een eenpersoons fauteuil maar kleiner dan een tweepersoons zitbank.

De veelzijdigheid van een bankstel is ook ideaal wanneer uw gezinssituatie verandert. Met kinderen in huis ligt de nadruk eerder op comfort voor iedereen én op onderhoudsvriendelijke materialen, want een ongelukje of vlekje kan dan al snel voorvallen. Of misschien zijn uw kinderen net het huis uit en vindt u het nu wel tijd worden voor zo’n heerlijk bankstel met lounge-elementen en geïntegreerde relax-functies…

Tips voor het uitkiezen van een nieuw bankstel

Wanneer u nieuwe banken gaat uitzoeken, is het altijd belangrijk om eerst goed de ruimte op te meten waar de nieuwe bank en / of fauteuils moet komen te staan. Hou daarbij ook altijd in het oog dat er vaak nog voldoende loopruimte om de bank heen moet zijn. Ook belangrijk zijn de interieurstijl, het kleurgebruik en de lichtval in uw woonkamer. Wanneer u met al deze factoren rekening houdt, zal u er zeker in slagen een optimale bank voor uw living uit te zoeken. Heeft u daar graag wat hulp bij? Vraag het gerust aan onze deskundige medewerkers in onze showroom in Belsele. Wilt u graag uw nieuwe bankjes online bestellen? Ook dan kan u voor advies altijd bij onze Klantendienst terecht!