Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Interieur advies bij Jonckheere

Soms is het moeilijk om te weten welke kleuren goed bij elkaar passen, of hebt u net niet de inspiratie om een uniek en persoonlijk interieur te creëren in huis. Wilt u uw voorkeuren kunnen uitdrukken en dat uw woonwensen beantwoord worden? Wilt u graag uw huis (opnieuw) inrichten en kunt u daarom wel wat interieuradvies en inspiratie gebruiken? Woonwinkel en interieuradviseur Meubelen Jonckheere helpt u graag met een nieuw interieur met persoonlijk interieuradvies. 

Nieuw interieur in de woonwinkel van Meubelen Jonckheere

Meubelen Jonckheere heeft verschillende woonstijlen en huis interieur in de collectie, zodat we ook voor uw huis altijd de leukste huis en woonkamer ideeën hebben. De manier waarop uw woonkamer, keuken, slaapkamer of bijvoorbeeld uw werkkamer is ingericht kan veel effect hebben op uw gemoedstoestand, concentratie en of u tot rust kunt komen. Bij een meubelwinkel komt u echter niet alleen om nieuw meubilair of nieuwe accessoires te kopen; ook komt u om interieur inspiratie op te doen. Door de opzet van onze verschillende kamers kunt u onze producten goed in perspectief zien en wordt meteen duidelijk hoe u deze kunt combineren met accessoires.

Wij helpen u bovendien ook graag op weg met bijvoorbeeld advies op het gebied van kleur en interieur en kunnen u informeren over alle mogelijkheden. Meubelen Jonckheere is een van de grootste woonwinkels van België, maar ondanks onze grote opzet staat u als klant nog steeds centraal. Bij Meubelen Jonckheere zijn we gedreven om u persoonlijke tips te geven, u nieuwe inspiratie te geven en u zo goed mogelijk op weg te helpen bij de uitwerking van uw woonideeën, of u nu toe bent aan een geheel andere inrichting, slechts de eetkamer opnieuw wilt inrichten, of dat u graag uw bestaande accessoires wilt veranderen om een nieuwe look aan uw inrichting te geven.

Interieur design en woonwinkel Jonckheere

Bij Meubelen Jonckheere kunt u uitstekend inspiratie en ideeën opdoen tijdens het woon-winkelen en krijgt u persoonlijk advies van een interieurarchitect. Hebt u een langwerpige kamer en wilt u een gezellig resultaat realiseren? Onze medewerkers kunnen u zeker vertellen op welke manier u bijvoorbeeld meer ruimte creëert en hoe u onze meubels en accessoires het beste kunt groeperen om een bepaald gevoel te creëren.