Sofa

Sofa


Is uw huidige sofa aan vervanging toe? Of bent u uitgekeken op de klassieke salonopstelling van 3-zit, 2-zit en 1-zit zetels en wilt u nu liever een nieuwe sofa, eventueel in combinatie met enkele losse fauteuils? Bij Meubelen Jonckheere kan u terecht! In ons uitgebreide sofa gamma vindt u altijd wel een sofa naar uw gading! U kan bij ons overigens ook online sofas kopen.

Ruime keuze in comfortabele sofas

Uw salon is het centrum van gezelligheid van uw living. U kan er heerlijk keuvelen met uw gezin en vrienden of gewoon gezellig samen op de bank genieten van de vrije momenten of samen televisie kijken. Een comfortabele en uitnodigende zetel is dan wel een vereiste. Heeft u in uw salon geen ruimte voor een hoeksalon en vindt u de klassieke opstelling van een salon een beetje oubollig? Stel dan zelf uw salon samen door te kiezen voor een losse sofa in combinatie met losse fauteuils. 

Het woord ‘sofa’ komt voort uit het Engels, waar het een synoniem is voor ‘couch’, zitbank. In Vlaanderen noemen we de sofa meestal ‘zetel’, een ‘zacht, gestoffeerd zitmeubel voor binnenshuis’, dat aan één of meerdere personen plaats biedt. 

Een sofa kopen bij Meubelen Jonckheere

In sofas heeft u een ontzettend uitgebreide keuze. Bij Meubelen Jonckheere hebben we sofa meubelen in verschillende stijlen, van klassiek, romantisch tot modern, en uitvoeringen, diverse soorten leder en stof. Sofa banken komen ook in verschillende modellen en maten. Veel van de topmerken die we bij Meubelen Jonckheere in het assortiment hebben, bieden u de mogelijkheid om uw sofa geheel naar uw eigen wens samen te stellen. Een dergelijke ‘modulaire sofa’ kan u geheel op maat van de beschikbare ruimte in uw living laten maken!
 
Bent u op zoek naar een goedkope sofa? Bij ons vindt u in iedere prijsklasse wel een geschikte sofa en wanneer u regelmatig in onze webshop komt kijken bij de toonzaalmodellen, kan u wellicht wel eens een topdesign sofa voor een aangenaam prijsje op de kop tikken!